2011. április 26., kedd

Last minute ajánlat tiniknek

Esztregomban tinikonferencia lesz májusban. Pénteken lejárt a jelentkezési határidő, de mi is még ma délutánra tartogatjuk az e-mail küldést.

A meghívó:

2011-ben ismét szeretettel várjuk fiataljaitokat az esztergomi tinikonferenciára. Idén a konferencia a Kitartá(r)s címet viseli. Bátorítani szeretnénk a fiatalokat, hogy legyenek hűségesek és erősek az Úrban, várják türelemmel a párválasztás időszakát, és becsüljék meg a barátaikat.

Az előadók Vers András, esztergomi ifjúsági vezető, és Szabó Sándor, esztergomi szolgálattevő lesznek.

Ezúttal egy kis különlegességgel is szeretnénk megfűszerezni a programot, a délután során lehetőséget szeretnénk adni minden kedves vendégünknek egy rövid kenutúrán való részvételre. (Hivatásos túravezetővel, biztonságos, 4 fős hobbi kenukkal, 85 %-ban teljesen nyugodt folyószakaszon, mentőmellény biztosításával) (Ez egy döntő érv a részvétel mellett :D)


Idén is fogunk támogatást gyűjteni Arthur Murungi, ugandai misszionárius részére, valószínűleg a tavaly jól bevált sütemény- és üdítőárusítás módszerével. (Szendvicsek most nem lesznek, az árak azonban megmaradnak.)

Reméljük, sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket. 2011. április 24-ig várjuk a jelentkezéseket a paczzsenokukacgmailpontcom címre névvel és a születési évvel. (Tudom, hogy addig már rövid az idő, és ezért elnézéseteket kérem.)

A konferenciát a 10-15 éves tinédzserek (és kísérőik) részére rendezzük. Kérjük, ezt vegyétek figyelembe a jelentkezések leadásánál.

További részletekkel is szolgálunk majd a jelentkezések beérkezése után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése