2011. augusztus 18., csütörtök

Kontrolltábla folyt.köv.

A bejegyzés egy gyerekszoba-rendezős sorozat része. Itt kezdődött.

Az tábla elkészítésének leírását  a gumik helyének kilyukasztásánál hagytam abba. Amint a képen is láthatjátok, ez a napirendnél 7 vízszintes, a hetirendnél 1 függőleges elhelyezésű gumit jelent. A prototípuson annyit változtatnék, hogy nem a kép közepére, inkább az alsó harmadára raknám, ne takarja ki ennyire a képeket. Ezért is írtam, hogy hogy inkább hagyjatok a képek között 1,5cm-es sávot, akkor ott lesz helye a gumira rakott mütyürnek.
Lyukasztás után, gumizás előtt:
A gumira rárakjuk a "húznivalót" , simán átfűzzük a lyukakon és hátul megkötjük. Rita azt találta ki, vasalható gyöngyökből készít virágot. Lehet helyette mást is, gombot, gyöngyöt, műanyag mütyüröket, amit simán árfúrhatunk.
A hetirendnél kell figyelni, mert ott a mosolyka fix, a két oldala össze van ragsztva. Így aztán a csomónak hátul lenn kell lennie, mikor a hétfőhöz igazítva a két körlapot összeragasztjuk, középen a gumival.



A kész tábla:
Már csak jól látható helyre kell tenni, akasztani, szögelni.
Jó lenne látni, mások milyen táblát alkottak?! Nemsokára megmutatom a Dorka által megálmodott, majd megvalósított remeket. :)



A program eredeti, felnőtteknek szóló megfelelőjét megtaláljátok az Urban:Eve blogon, Fly Lady címszó alatt.
Kérlek a szövegeket, képeket ne másold, ha szeretnéd megosztani másokkal, akkor vidd a bejegyzés linkjét! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése