2011. augusztus 18., csütörtök

Szombat-Vasárnap

A bejegyzés egy gyerekszoba-rendezős sorozat része. Itt kezdődött.

A hétvége a kellemes dolgok ideje. Ilyenkor a napi teendőkön kívül más munkát nem iktatunk be. Egy a kivétel: szombat délelőttre időzítjük a következő heti dolgozatokra való készülést. 
Ezt leszámítva a szombat legyen a szórakozás, a családi együttlét napja. Nálunk kardinális kérdés az, hogy Sanya tudjon aludni ebéd után, így ha lehet, megadjuk neki ezt a lehetőséget :D. Aztán ébredés után nincs mese, jön a "móka"!
(Szombaton főzök vasárnapra is, alkalomadtán ebbe bevonom a csajokat!)
Vasárnap a főszerep a pihenésé. Főzni nem kell, így a délelőtt is szabad. Tévézünk, játszunk otthon, nem igazán szervezünk "elmenős" programot. Rendszeresen kivétel ez alól a vasárnapi istentiszteleten való részvétel, ami a nyár eklektikussága után ismét rendszeresebbé fog válni.
Szent meggyőződésem: az, hogy ezt a napot Istennek szenteljük és az, hogy ez a nyugalom napja, nem merül ki a gyülekezetbe-járásban, bibliaolvasásban és imádkozásban. Ugyanilyen fontos az, hogy még jobban figyeljünk egymásra. (A hét közben felmerült kérdések, konfliktusok alapot adhatnak egy-egy jó beszélgetésnek.)

A Házitündér levele most két napra szól, ITT letöltheted!

 

A program eredeti, felnőtteknek szóló megfelelőjét megtaláljátok az Urban:Eve blogon, Fly Lady címszó alatt.
Kérlek a szövegeket, képeket ne másold, ha szeretnéd megosztani másokkal, akkor vidd a bejegyzés linkjét! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése